Minera Skifer Oppdal
Skiferen fra Oppdal er lett å forme. Skiferhella risses og deretter knekkes eller hugges. Det gir en tilnærmet vinkelrett rustikk kant. En egenskap som gjør Oppdal skiferen unik.
Finn ut mer
Minera Skifer Otta
Ottaskiferens glimmer og fargespill gir den et unikt uttrykk. Den er sort når den brytes i berget. Etter noe tid får den en gyllen rusfarge. Karakteristisk for Ottaskiferen er rosettene av sorte krystaller.
Finn ut mer
Minera Skifer Offerdal
Offerdalsskiferen er en hard og solid bygningsstein med en småbølget, mørkgrå overflate. Høy slitasje- og sklimotstand gjør den egnet til bruk i arealer med stor trafikk.
Finn ut mer
Dovreskifer
Uttak av Dovreskiferen foregår i Hellbergbruddet som ligger på 1350 moh og 25 km øst for Dovre sentrum, bruddet grenser tett inntil Rondane nasjonalpark.
Finn ut mer
Liskifer
Liskifer har brudd og foredling i Lierne Kommune i Trøndelag. Skiferforekomsten som ble dannet for 650 millioner år siden ligger like ved svenskegrensen og er en del av Offerdalsdekket.
Finn ut mer
Altaskifer
Skiferen i Alta er dannet gjennom millioner av år, med ekstreme temperaturer og enormt trykk. Den er utsatt for vær og vind og et klima bare vi som bor her kan trives med.
Finn ut mer
Rocks of Norway
Rocks of Norway produktene er laget av forskjellige varianter av Larvikitt - Norges nasjonalstein og en av verdens mest etterspurte steintyper.
Finn ut mer
Cupa Pizarras
Verdens største produsent av skifer til tak og fasade fra Galicia nordvest i Spania. Cupa Pizarras produserer nær 1/3 av all skifer til tak og fasade. Stoneart er Cupas samarbeidspartner i Norge.
Finn ut mer
Previous slide
Next slide

Minera Skifer - Oppdal

Otta

Minera Skifer - Offerdal

Dovreskifer

Liskifer

Altaskifer

Rocks of Norway

Cupa Pizarras