Norsk Hyttesenter Takskifer

Sted:
Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta

År:
2018

Produkter:
Stoneart grå firkant

Norsk Hyttesenter er et utstillingsområde for norske hytteprodusenter. 27 fullt utstyrte hytter er åpne for publikum hver uke fra torsdag til lørdag. Her kan man hente inspirasjon og ideer til hytteprosjektet og få faglige innspill fra eksperter innen ulike områder. Hyttene blir stadig oppdatert og mange nye hytter vil bygges det kommende året.

Høsten 2017 gikk BoligPartner i gang med å bygge sin andre visningshytte på Norsk Hyttesenter. Midthø ble åpnet 3. Februar 2018. Midthø er den minste modellen i den populære Karakterserien fra Boligpartner. For mange er dette den perfekte familiehytta! På sine 79 innvendige kvadratmeter har denne klassiske hytta hele 3 soverom og hems, og sengeplass til 10 personer. Kombinasjonen av treverk, stein og store glassvinduer gir Midthø en moderne og eksklusiv innpakning.

Senhøsten 2017 ble det montert takskifer fra Stoneart. Dyktige skiferleggere fra Oppdal utførte jobben på to dager. Grå 50×50 firkantstein og snøfangere i nøytral grå utførelse. På fasaden i front er det Vindfjell steinpanel. Gulvet i intereen ble lagt på to timer og er mørk Oppdal fra Oppdalsten. På terrassen og ved inngangen utvendig blir det lagt store bruddheller, også fra Oppdal Sten. Disse blir lagt i settesand. Enkelt, raskt og uten å sette ”fotavtrykk”.

Kombinasjonen av treverk, stein og store glassvinduer gir Midthø en moderne og eksklusiv innpakning.

Del:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre artikler

Kirkebygg

Stoneart har levert takskifer til kirkebygg over hele Norge. Her er noen av våre referanser.

Stasjonsbygg

Stoneart har levert takskifer til stasjonsbygg over hele Norge. Her finner du noen av våre referanser.

Herskapshus

Etter en epoke med glassert betongstein, er det skifertaket som gir bygget et eksklusivt preg og forteller om en byggherre med øyne for detaljer.

Torvtak eller skifertak?

Skifertak er et godt alternativ til torvtak. Begge har lange tradisjoner i norske byggeskikk. Torvtak har i dag spesielt stor utbredelse på fjellhytter. Likheten ligger

Hotel Binet i Paris

Binet Hotel Paris

Binet Hotel er en innovativ, kreativ og moderne bygning som er designet med naturskifer.