Off Line Court USA

Dette innlegget er fra Cupa Pizarras sine nettsider. Klikk her for å se det originale innlegget.

Sted:
South Carolina, USA

År:
2022

Produkter:
CUPACLAD 201

Historisk sjarm møter en naturskiferfasade

Å bygge moderne bygg i historiske og tradisjonsrike områder i USAs sørlige stater har alltid vært en utfordring for arkitekter. Studio A Architecture fant imidlertid den perfekte løsningen ved bruk av Cupa sitt fasadeskifer system med synlig innfeste.

Studio A Architecture fra Charleston, South Carolina «er internasjonalt anerkjent for sine transformasjoner av lokale historiske mønstre, tekstur, materialer og bygningstyper til fantastisk moderne arkitektur».

Arkitektene var introdusert for Cupa fasadeskifer i 2017 av en klient som var interessert i produktet for et prosjekt i Charleston sentrum.

Bygningen trengte å møte den historiske integriteten til området og samtidig opprettholde den moderne følelsen til den eksisterende bygningen. Arkitektene ønsket å bruke naturskifer til fasaden siden den har en lang historie som byggemateriale og mange historiske bygninger i Charleston har allerede skifertak.

We wanted to use materials that had historic connections but use the product in a new way. Our plan was to make a point that a modern building could still fit in with the city’s beauty by using a simple yet historic product.”

Whitney Powers, Studio A Architecture

Arkitektene følte at Cupas ventilerte fasadeskifersystem hadde massevis av fleksibilitet og installasjonen var ikke utenfor ferdighetene til lokale byggeteam. Etter å ha forelsket seg i utseendet og den enkle monteringsjobben, vurderte teamet aldri noe annet for fasaden til bygget.

Systemet Studio A valgte for Off Line Court-fasaden var CUPACLAD 201 VANGUARD, et ventilert fasadesystem inkludert synlige klips. Å knytte naturskifer til stål gir fasaden et unikt, moderne preg.

Dette spesielle kledningssystemet skiller seg ut med bruk rustfrie stålklips, som er litt synlige nederst, i kontrast til naturskiferen. Systemet er også enkelt å installere på grunn av metallskinnene med små hull for å markere den nøyaktige plasseringen av klipsene.

Studio A hadde en god erfaring med Cupa fasadeskifer fra forsendelse til montering og ser frem til å bruke produktet på fremtidige prosjekter.

CUPACLAD 201 VANGUARD er tilsvarende Nordic Cupa – et fasadesystem med kroker som er utviklet i Danmark og gjennomprøvd på store prosjekter i nordisk vær og klima.

Historisk sjarm møter en naturskiferfasade.

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre artikler