Fridas Hage Stavanger (A)

Sted:
Stavanger

Ferdigstilt:
2022 første kvartal

Produkter:
Nordic Cupa 105 fasade
Stoneart rektangulær takskifer

SV Betong var totalentreprenør for Bate Boligbyggelag i boligprosjektet «Fridas Hage» i Stavanger. Første kvartal 2022 flyttet eierne inn i de 42 nye leilighetene.

Fridas hage ligger sentralt i Hillevåg, en bydel som er i rivende utvikling og blir stadig mer etterspurt. Fra leilighetene er det gangavstand til alt en trenger: Butikker, tur- og sykkelstier, buss og tog. Stavanger sentrum er kun en halvtimes spasertur unna.

Prosjektet som består av 2 bygninger. På Bygg A er det brukt mørk skifer på tak og fasade. Nordic Cupa 105 er et fasadesystem med spansk skifer i 30×60 format montert på aluminiumsskinner produsert av Norsk Hydro med rustfrie kroker i svensk stål. Taket er tekket med rektangulær Stoneart koksgrå takskifer i 30×50 format.

Bygg B er det brukt norsk kvartsittskifer. Lys Oppdal på fasaden og Altaskifer på taket.

Stoneart har levert skiferen til totalentreprenøren SV Betong som engasjerte Nordheim Natursten til monteringsjobben.

På Bygg A leverte Stoneart fasadeskifer fra Cupa i 30x60 format og Stoneart takskifer rektangulær koksgrå i 30x50 format.

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Andre artikler

Skifer på terrassen

Skifer på terrassen kan være et godt alternativ for de som vil ha en løsning som er langvarig og vedlikeholdsfritt. Det er mange som planlegger