Mange bruksområder for bruddskifer

Bruddskifer er det mest brukte skiferproduktet – og kanskje det som gjør skifer helt unikt. Et produkt fra alle våre norske skiferprodusenter og med en kvalitet vi ikke finner andre steder i verden. Med store formater og vakkert formet for å gi best mulig utnyttelse av råvarene. Anvendelig ute og inne i alle klimatiske forhold.

Vi arrangere Bruddskiferdag sammen med våre gode samarbeidspartnere fra Oppdal – Minera Skifer AS og Oppdal Sten AS for å gi deg noen tips om hvordan du kan forme skiferhella til ditt behov. Vi viser deg hvilke verktøy vi bruker og hvordan vi gjør det. Ikke noe kurs, men en mulighet til å se, lære og diskutere med våre mest erfarne i skiferfaget.

Bruddskiferdagen arrangeres ved Inspirasjonsbygget på Norsk Hyttesenter (Hellerudsletta), Kragerudveien 140, 2013 Skjetten. God parkering, toaletter og servering av kaffe/saft, vafler og pølser. Og en dag du kan gjøre gode kjøp på skifer, verktøy og rengjøringsmidler. 

Meld deg på i dag!  Begrenset med plasser.

Tilpasning av bruddskifer

Bruddskifer dagen inkluderer:

1. Tilpasning av skifer

Vi viser hvordan bruddskifer kløyves i tynne heller.

Du ser hvordan du tilpasser bruddskifer med rissenål/meisel og skiferkniv. Hvordan du former skiferen og lager en rund bordplate.

2. Forming av et bruddskifergulv

Få innblikk i hvordan du former et fint bruddskifergulv med størrelser og mønster.

Du ser hvordan Stoneart produserer ferdig tilpasset bruddskifergulv med elektrisk skifersaks og vakumløfter.

3. Legging av bruddskifer

Vi viser hvordan du limer bruddskifer og «kalibrerer» heller med ulik tykkelse. Fuging på støpte plater.

Vi viser også legging på grusdekke der vi går gjennom underlag og fuger.

4. Vask og behandling av skifer

Hva krever skifer av behandling og vask – inne og ute.

Hvordan du får fjernet flekker når du er uheldig.

Meld deg på i dag - begrenset med plasser!

Dager
timer
minutter
Sekunder

Om du har prosjekter du skal ta fatt på eller bare søker inspirasjon, er vi sikre på at du vil få en lærerik og interessant dag. I tillegg til at vi har mye å vise og lære bort, gleder vi oss til å høre om dine prosjekter og erfaringer.

Ta gjerne turen med familien. Det skjer mye på Norsk Hyttesenter denne mai dagen. 30 hytter står klar til å ta imot besøk og du vil møte mange hyggelige hyttefolk. Det er god parkering, noe å spise og drikke og gode toalettfasiliteter.

Når du har meldt deg på, vil du få en bekreftelse i løpet av kort tid, og en påminnelse når dagen nærmer seg. Har du spørsmål om arrangementet kan du sende oss en e-post på post@stoneart.no.

Samtidig som Bruddskiferdag så arrangerer vi Åpen Dag 
Her kan du hente inspirasjon og få en guidet omvisning av Norges største utstilling av skifer. Mer info her >>

Påmelding Bruddskiferdagen 25. mai

Registrer deg for bruddskiferdagen 25. mai!