25. MAI
ÅPEN DAG

Bli med oss denne dagen for en inspirerende opplevelse

DETTE KAN DU SE PÅ UTSTILLINGEN

Skifer på gulv og uteplass

Mer enn 300 kvadratmeter bruddskifer og rektangulære skiferheller finner du på 15 prosjekter på hyttene og i inspirasjonsbygget.

Skifer på vegg og mur

Du kan se mange typer steinpanel brukt på vegg, pipe og peis. Og tørrmur som for å dele opp uteområdet med bed og sittebenker.

Skifer på tak

Du finner skifer i forskjellig format og farge på tre flotte hytter på Norsk Hyttesenter. Norsk og importert skifer tilpasset vårt klima og byggeskikk.

Hvorfor Åpen Dag

Denne dagen er det stor aktivitet med 31 åpne hytter, og du kan møte Stonearts team av skiferrådgivere. Du ser skifer i bruk og kan få en guidet tur der du ser skifer som er aktuell for deg. Du får med deg mange tips og råd. Denne dagen kan du også se hvordan skiferen bearbeides etter at steinblokkene er hentet ut fra bruddet og hva du må gjøre for å ha glede av skiferen i mange generasjoner fremover.

Hvorfor Nå

Denne dagen er det stor aktivitet med hele Stonearts team av skiferrådgivere og skiferarbeidere fra produksjonen på Otta. Utstillingen er kledd i vårens vakre farger. Det er tid for å sette i gang årets prosjekter.

Du kan få en guidet tur der du ser forskjellig skifer for det bruksområdet som er aktuell for deg. Du kan få gode innspill, råd og tips.  Du kan også se hvordan skiferen bearbeides etter at steinblokkene er hentet ut fra bruddet.

Hvorfor Stoneart

Gjennom de siste 15 årene har Stoneart innovert skiferbransjen. Vi har har utviklet produkter som gir skifer flere bruksområder og prosjektene enklere å gjennomføre. 

Vi har gjort skifer kjent som ett av våre beste byggematerialer i samarbeid med blant andre Eventyrlig Oppussing, Halvor  Bakke, Johannes Høsflot Klæbo og Johannes Thingnes Bø. Dette har gjort oss til den ledende aktøren i skiferbransjen.

ÅPEN DAG om

Dager
Timer
Minutter
Sekunder

Vi vil gjerne møte deg

Vi i Stoneart stiller mannsterke denne dagen, og vil gjerne treffe deg og blir kjent med  dine prosjekter.  Vi kan vise deg rundt på utstillingsområdet og gi deg informasjon og bakgrunn på produktene.

Har du med deg tegninger eller bilder, er det et fint grunnlag for å diskutere løsninger og alternativer. Vi kan også gå inn i vår store bildebank og finne bilder som kan være til inspirasjon i dine prosjekter.

I tillegg til oss i Stoneart, kan treffer du fra våre samarbeidspartnere Minera Skifer, Oppdal Sten og S.Tandberg folk med lang erfaring med produktene.
Vi gleder oss!


For deg som vil lære mer om bruddskifer >>

Gjør en avtale med en av våre skiferrådgivere:

Sted

Norsk Hyttesenter
Kragerudveien 140, Hellerudsletta
2013 Skjetten

Når

Lørdag 25. mai 
Fra kl 10 til kl 15

Hva

– Skiferutstilling for ideer og inspirasjon.
– Få hjelp av våre rådgivere.
– Se hvordan skifer blir bearbeidet.
– Lær hvordan du tar vare på skiferen.

Norsk Hyttesenter

Vegg i vegg med Hyttemessen finner du naboen Norsk Hyttesenter, med 31 fullt utstyrte hytter fra 20 ledende norske hytteprodusenter. Hyttene er åpne denne dagen og du er velkommen inn på omvisning. I Inspirasjonsbygget på Norsk Hyttesenter, er Stoneart og andre leverandører til hytteprodusentene samlet. 

Stoneart i samarbeid med

Gjør en avtale med en av våre skiferrådgivere: