Hørgården Omsorgssenter i København med skiferfasade

Hørgården Omsorgssenter København

Sted:
København

År:
2019

Produkter:
Nordic Cupa 201 Logic

Naturskifer var valgt for dette store renovasjonsprosjektet i København, Danmark, som startet i 2015 og ble ferdig i mars 2019. Hørgården Omsorgssenter var bygd i 1974 og var klar til å bli modernisert til å møte kravene til et moderne og effektivt omsorgssenter.

Arktitektfirmaet JJW Arkitekter A/S hadde som mål å renovere omsorgssenteret til en bygning hvor energiforbruket oppfyller kravene i energirammeverket 2020, samt sikre tilgjenelighet og likeverd. Dette omsorgssenteret var nominert til “Procesprisen 2018” – en pris med mål om å vise frem de mest innovative prosjekter i byggbransjen. Hørgården prosjektet var nominert siden det var et eksempel på hvordan tett samarbeid og åpenhet fra start kan gi ekstra stor verdi og mer effektive løsninger.

Siden energiforbruk var et stort fokus på dette renovasjonsprosjektet var naturskifer en perfekt løsning. Et fasadesystem som kombinerer holdbarhet, effektivitet og bærekraft. Et produkt som har lang holdbarhet og er nærmest vedlikeholdsfritt.

Naturskifer var valgt for dette store renovasjonsprosjektet i København, Danmark, som startet i 2015 og ble ferdig i mars 2019.

Del:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre artikler

Kirkebygg

Stoneart har levert takskifer til kirkebygg over hele Norge. Her er noen av våre referanser.

Stasjonsbygg

Stoneart har levert takskifer til stasjonsbygg over hele Norge. Her finner du noen av våre referanser.

Herskapshus

Etter en epoke med glassert betongstein, er det skifertaket som gir bygget et eksklusivt preg og forteller om en byggherre med øyne for detaljer.

Torvtak eller skifertak?

Skifertak er et godt alternativ til torvtak. Begge har lange tradisjoner i norske byggeskikk. Torvtak har i dag spesielt stor utbredelse på fjellhytter. Likheten ligger

Hotel Binet i Paris

Binet Hotel Paris

Binet Hotel er en innovativ, kreativ og moderne bygning som er designet med naturskifer.