Flott produkt + flink håndverker = godt resultat!

Sted:
Viken

År:
2014

Produkt:
Valdres Smartsystem

Godt håndverk er aldri en selfølge

På et eksklusivt leilighetsbygg i fjellheimen fikk de i 2014 en vannskade fra torvtaket som forplantet seg nedover i 4 leiligheter langs pipeløpet. Det ble full rehabilitering av vegger og gulv i alle leilighetene. Forsikringsselskapet, gjennom takstmannen sto for utbedringen. 

I denne leiligheten ville eieren ha Stoneart steinpanel som ramme rundt en flott gassovn og på veggene på siden. Han hadde sett hvordan dette kunne bli både på bilder og på referanseprosjekter. 

Valdres steinpanel ble levert til leiligheten på fjellet og takstmannens håndverkere gjorde jobben med montering. Eieren tok kontakt med Stoneart da han så resultatet. Det sto ikke til forventningene.

Monteringen ga tydelig preg av å være en hastverksjobb fra en som ikke var spesielt opptatt av å gjøre en god jobb. Tilpasning mot stikkontakter og ventiler var ikke en gang forsøkt å gjøre fint. Avslutningen mot den kostbare gasspeisen kunne ikke gjøres mindre vellykket. Systemet med å bryte de horisontale linjene var ikke fulgt, og det hadde oppstått flere områder med tydelig vertikale linjer. Et dårlig prosjekt i en flott leilighet.

Eieren var ikke fornøyd og klagde på utførelsen. Etter en del diskusjon fikk han aksept for at veggen skulle rives og settes opp igjen, med en ny håndverker til å sette opp steinen.

I løpet av noen uker var jobben gjort – og eieren var fornøyd.​

Flere sjikt med lange horisontale linjer

Etter andre gangs oppsetning ble det et godt resultat!

På et eksklusivt leilighetsbygg i fjellheimen fikk de i 2014 en vannskade fra torvtaket som forplanet seg nedover i 4 leiligheter langs pipeløpet.

Del:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre artikler

Kirkebygg

Stoneart har levert takskifer til kirkebygg over hele Norge. Her er noen av våre referanser.

Stasjonsbygg

Stoneart har levert takskifer til stasjonsbygg over hele Norge. Her finner du noen av våre referanser.

Herskapshus

Etter en epoke med glassert betongstein, er det skifertaket som gir bygget et eksklusivt preg og forteller om en byggherre med øyne for detaljer.

Torvtak eller skifertak?

Skifertak er et godt alternativ til torvtak. Begge har lange tradisjoner i norske byggeskikk. Torvtak har i dag spesielt stor utbredelse på fjellhytter. Likheten ligger

Hotel Binet i Paris

Binet Hotel Paris

Binet Hotel er en innovativ, kreativ og moderne bygning som er designet med naturskifer.