Flott produkt + flink håndverker = godt resultat!

Sted:
Viken

År:
2014

Produkt:
Valdres Smartsystem

Godt håndverk er aldri en selfølge

På et eksklusivt leilighetsbygg i fjellheimen fikk de i 2014 en vannskade fra torvtaket som forplantet seg nedover i 4 leiligheter langs pipeløpet. Det ble full rehabilitering av vegger og gulv i alle leilighetene. Forsikringsselskapet, gjennom takstmannen sto for utbedringen. 

I denne leiligheten ville eieren ha Stoneart steinpanel som ramme rundt en flott gassovn og på veggene på siden. Han hadde sett hvordan dette kunne bli både på bilder og på referanseprosjekter. 

Valdres steinpanel ble levert til leiligheten på fjellet og takstmannens håndverkere gjorde jobben med montering. Eieren tok kontakt med Stoneart da han så resultatet. Det sto ikke til forventningene.

Monteringen ga tydelig preg av å være en hastverksjobb fra en som ikke var spesielt opptatt av å gjøre en god jobb. Tilpasning mot stikkontakter og ventiler var ikke en gang forsøkt å gjøre fint. Avslutningen mot den kostbare gasspeisen kunne ikke gjøres mindre vellykket. Systemet med å bryte de horisontale linjene var ikke fulgt, og det hadde oppstått flere områder med tydelig vertikale linjer. Et dårlig prosjekt i en flott leilighet.

Eieren var ikke fornøyd og klagde på utførelsen. Etter en del diskusjon fikk han aksept for at veggen skulle rives og settes opp igjen, med en ny håndverker til å sette opp steinen.

I løpet av noen uker var jobben gjort – og eieren var fornøyd.​

Flere sjikt med lange horisontale linjer

Etter andre gangs oppsetning ble det et godt resultat!

På et eksklusivt leilighetsbygg i fjellheimen fikk de i 2014 en vannskade fra torvtaket som forplanet seg nedover i 4 leiligheter langs pipeløpet.

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre artikler