Previous slide
Next slide

Tradisjonelt - på en ny måte!

Skifer ble brukt som taktekke av våre første forfedre i vårt værharde nord. Et enkelt byggemateriale tilgjengelig over store deler av landet. I starten ble hellene brukt som de kom ut fra berget. De tunge hellene ble gjerne hentet fra skiferbrudd i nærheten. Tyngden sikret bygget mot uvær og de store hellene beskyttet bygget i generasjoner.

Etter hvert ble hellene formet så de passet i ulike systemer – firkant og rektangulær. Mindre og lettere formater. Det ble en salgsvare som kunne sendes over store avstander. 

Stoneart Helletak bringer tilbake det opprinnelige. Store heller i ulike størrelser der spillet i skiferen gir bygget et unikt uttrykk. Tilpasset for montering på vår tids byggeskikk.

Sommarøy
Sesong 7 – episode 4
Premiere 14. oktober 2021
 TV3 kl 21.30

Se programmet på:
Viafree >>
Viaplay >>

Enkelt å legge takskifer - når en vet hvordan!

Skifer på taket er en gammel tekkemetode – tidligere et mye brukt og velkjent materiale for alle byggmestere. Så ble det utkonkurrert av bølgeblikk, takpapp, impregnerte treverk og mange andre «moderne» byggematerialer.

Gutta på Eventyrlig Oppussing er drevne på skifer og tar jobben med helletaket som passet utmerket til den gamle låven på Sommarøy utafor Tromsø. Dette er ett nytt produkt som er bearbeidet fra Lys Oppdal bruddheller i 20-30mm tykkelse – holdbart, innovativt og bærekraftig!

Stoneart kan skifertak! Vi kan bistå deg eller din byggmester for å få et tak til glede og nytte i generasjoner. Trenger du hjelp til monteringen, har vi samarbeid med erfarne skiferleggere som har takskifer som sin spesialitet. De er gode, kjenner produktene og er raske.

Vil du vite hva Stoneart Helletak koster til ditt prosjekt?

Få et uforpliktende prisoverslag inkl. fraktpris til din hytte eller hus.

Dette trenger vi for å kunne gi deg et prisoverslag:
– Omtrentlig antall kvadratmeter
– Postnummer for beregning av frakt
– E-post og telefonnummer

Noe du lurer på? Ta gjerne kontakt med oss!

Et vakkert resultat!!