Trysil PROFF steinpanel
Trysil PROFF steinpanel
Previous slide
Next slide

Trysil Proff - nytt format

Trysil med grå ensartet naturstein, er det steinpanelet som kom først i handelen. Fremdeles ett av de mest solgte. Med PROFF systemet blir Trysil enda finere. Større steiner og «usynlige» elementer.

Trysil Proff er tilgjengelig fra høsten 2021. Steinen er montert i våre lokaler i Larvik, men vi mangler bilder fra prosjekter. Dette vil komme i månedene framover. Fargemessig er Trysil Proff lik Trysil Smartsystem. Noen av bildene du ser her er med Trysil Smartsystem.

Steinpanel fra Stoneart er et naturprodukt av naturstein satt sammen av erfarne fagfolk til moduler som enkelt kan monteres på vegg og pipe. I vår PROFF serie er elementene bygget opp av større stein som festes på en solid armeringsnett.

Trysil Proff har større stein og de rektangulære formene gjør at elementene «forsvinner». Trysil Smartsystem til høyre.

Armerings-nettet i PROFF serien holder steinene sammen til de kommer på veggen. Limet som er smøre på veggflater, kommer i direkte kontakt med steinene og fyller rommet mellom. Det gir en enhetlig farge på limet. Størrelsen på steinene og elementenes oppbygging, gjør at de «forsvinner» når de kommer på veggen. 

Trysil PROFF selges i hele kasser på 9,92 kvm. Hjørner bestilles og pakkes ut fra behov i prosjektet. Steinpanel er et naturprodukt der hver stein og hvert element er unikt. Farge  og størrelse på steinene vil kunne avvike fra det som vises på bildene.

Ønsker du tilbud på ditt prosjekt – fyll ut skjema.

Mangler bilder, men har film!

Det tar tid fra et nytt produkt er produsert til det er levert, montert og kan bli fotografert. Trysil Proff har vi på lager i andre halvår av 2021, og sendes ut til små og store prosjekter til kunder i Norge og våre naboland. I løpet av de kommende månedene vil bilder dukke opp.

I mellomtiden har vi bilder av Trysil XL som har samme uttrykk, men en annen utførelse. Vi har også bilder av Lifjell Proff som har et annet uttrykk, men samme utførelse.

Vi har også en video som viser montering av Trysil Proff i vår utstilling i Larvik. Her ser du både hvordan den monteres og hvordan det blir.

Lifjell PROFF steinpanel

Følg oss på Instagram: Steinpanel // Stoneart.no

Stoneart her en egen instagram konto med bilder og video av steinpanel og andre natursteinsprodukter for vegg og mur. Nyttig om du har prosjektplaner eller ønsker inspirasjon og ideer.