Steinpanel Oppland Smartsystem
Steinpanel Oppland Smartsystem
Steinpanel Oppland Smartsystem
Steinpanel Oppland Smartsystem
Steinpanel Oppland Smartsystem
Previous slide
Next slide

Steinpanel OPPLAND SmartSystem®

Oppland er satt sammen av grå natursteinselementer blandet med elementer med farge og rust. Et livfullt og flott steinpanel som lett kan forveksles med tørrmur.

Steinpanel fra Stoneart er et naturprodukt av naturstein satt sammen av erfarne fagfolk til moduler som enkelt kan monteres på vegg og pipe. Modulene har en bakside av armert betong, er frostsikre og tilpasset bruk både ute og inne. Elementene har flat bakside og legges kant i kant uten fuger. Festes med flislim.

Det er flere leverandører av steinpanel i markedet. Stonearts produkter skiller seg fra disse. Vårt SmartSystem gjør at du får bort skjemmende horisontale linjer på større flater og får et resultat som ligger tett opp til en tørrstablet mur. Dette med kun tre hovedmoduler, noe som forenkler montering og reduserer svinnet. At resultatet blir flottere, er en selvfølge!

Steinpanel er et naturprodukt der hver stein og hvert element er unikt. Farge vil kunne avvike fra det som vises på bildene.

for veiledende pris

Oppland 54-element. Utgjør gjerne 80% av totalt antall kvadratmeter.
27/10 skjøt. Brukes for å bryte de horisontale linjene. Velegnet for tilpasning mot hjørner.
Oppland L-hjørne. Brukes også på piper og portstolper.
Oppland Z-element brukes til å bryter linjene på smale felt. Som i front eller sidene på en peis.

Prosjekter med Oppland Steinpanel

Følg oss på Instagram: Steinpanel // Stoneart.no

Stoneart her en egen instagram konto med bilder og video av steinpanel og andre natursteinsprodukter for vegg og mur. Nyttig om du har prosjektplaner eller ønsker inspirasjon og ideer.