Lifjell PROFF steinpanel
Lifjell PROFF steinpanel
Lifjell PROFF steinpanel
Lifjell PROFF steinpanel
Previous slide
Next slide

Lifjell Proff - en NY generasjon steinpanel

Lifjell PROFF tar steinpanel til et nytt nivå. Større stein – enklere montering – bedre resultat! PROFF serien fra Stoneart er elementer på 30 cm. Pakket i hele kasser på 9,92 kvm – uten pappemballasje! Systemet består av kun to elementer – nettelement og L-hjørne. 

Steinpanel fra Stoneart er et naturprodukt av naturstein satt sammen av erfarne fagfolk til moduler som enkelt kan monteres på vegg og pipe. I vår PROFF serie er elementene bygget opp av større stein som festes på en solid armeringsnett. Bildet under viser to Lifjell Proff elementer til venstre og tre Valdres Smartsystem elementer til høyre. 

I bildet: Lifjell Proff (venstre) og Valdres Smartsystem (høyre)

Armerings-nettet i PROFF serien holder steinene sammen til de kommer på veggen. Limet som en smøre på veggflater, kommer i direkte kontakt med steinene og fyller rommet mellom. Det gir en enhetlig farge på fugene mellom steinene. Størrelsen på steinene og elementenes oppbygging, gjør at elementene «forsvinner» når de kommer på veggen. 

Lifjell PROFF selges i hele kasser på ca 10 kvm. Hjørner bestilles og pakkes ut fra behov i prosjektet. Steinpanel er et naturprodukt der hver stein og hvert element er unikt. Farge  og størrelse på steinene vil kunne avvike fra det som vises på bildene.

Ønsker du tilbud på ditt prosjekt – fyll ut skjema.

Lifjell PROFF steinpanel

Følg oss på Instagram: Steinpanel // Stoneart.no

Stoneart her en egen instagram konto med bilder og video av steinpanel og andre natursteinsprodukter for vegg og mur. Nyttig om du har prosjektplaner eller ønsker inspirasjon og ideer.