Steinpanel Hafjell Smartsystem
Steinpanel Hafjell Smartsystem
Steinpanel Hafjell Smartsystem
Previous slide
Next slide

Steinpanel HAFJELL SmartSystem®

Hafjell er et fargerikt steinpanel. Bygget opp av rustet naturstein. Brukes til brannmur og inngangsparti. Også flott på veggpartier. Naturens kunstverk!

Steinpanel fra Stoneart er et naturprodukt av naturstein satt sammen av erfarne fagfolk til moduler som enkelt kan monteres på vegg og pipe. Modulene har en bakside av armert betong, er frostsikre og tilpasset bruk både ute og inne. Elementene har flat bakside og legges kant i kant uten fuger. Festes med flislim.

Det er flere leverandører av steinpanel i markedet. Stonearts produkter skiller seg fra disse. Vårt SmartSystem gjør at du får bort skjemmende horisontale linjer på større flater og får et resultat som ligger tett opp til en tørrstablet mur. Dette med kun tre hovedmoduler, noe som forenkler montering og reduserer svinnet. At resultatet blir flottere, er en selvfølge!

Steinpanel er et naturprodukt der hver stein og hvert element er unikt. Farge vil kunne avvike fra det som vises på bildene.

for veiledende pris

Hafjell 54-element. Utgjør gjerne 80% av totalt antall kvadratmeter.
27/10 skjøt. Brukes for å bryte de horisontale linjene. Velegnet for tilpasning mot hjørner.
Hafjell L-hjørne. Brukes også på piper og portstolper.

Prosjekter med Hafjell Steinpanel

Følg oss på Instagram: Steinpanel // Stoneart.no

Stoneart her en egen instagram konto med bilder og video av steinpanel og andre natursteinsprodukter for vegg og mur. Nyttig om du har prosjektplaner eller ønsker inspirasjon og ideer.