Skifertrapp
Mørk Oppdal
Skifertrappp
Lys Oppdal trinn og Opptrinn, Dovreskifer tørrmur, Mørk Oppdal bruddskifer
Skifertrapp
Mørk Oppdal
Previous slide
Next slide

Skifertrapp på 10 minutter?

Stoneart leter etter bedre løsninger – med skifer. Vi elsker materialet vårt og vil gjøre det tilgjengelig for så mange som mulig. For oss er skifer enkelt å tilpasse og bearbeide. Det skulle bare mangle, med mer enn 100 års erfaring i organisasjonen. Nå funderer vi på hva vi kan gjøre for å gjøre skifer anvendelig – uten 100 år erfaring.

Det startet med en ide. På Stad med Eventyrlig Oppussing skulle vi levere en skifertrapp i terrenget. Vi snakket med Ole, som bobler over av ideer selv – og det ble full klaff. Helle innspillingen av en Eventyrlig Oppussing episode varer i 6 dager, så vi måtte finne en løsning som ikke tok mye tid. Ole og Torkel bygget en Skifer Terrengtrapp i løpet av et par timer – med Stoneart komponenter – opptrinn og trinn. 

I et nytt prosjekt kom et nytt ønske. Ny utgang og trapp ned til terreng. En vinterinnspilling. En ny utfordring – en ny løsning!

Stoneart tilpasser skifertrappen etter ditt behov for høyde (antall) trinn og trinndybde (hvor langt det er fra første trinn til avslutning/vegg). Maksimal trinndybde som standard er 55 cm. Trappen leveres i mørk eller lys Oppdal med knekte, naturlige kanter.

Start video

Eventyrlig Oppussing Vingelen

I siste episode av sesong 9 var gutta fra Eventyrlig Oppussing på Vingelen for å pusse opp en hytte.

Ole fikk i oppdrag å sette opp en trapp som skal brukes til det nye soverommet. Da valgte han den enkleste løsningen for skifer trapp – ferdig tilpasset av Stoneart for montering på maks 10 minutter!

Se mer fra Eventyrlig Oppussing >>

Skifertrapp - et enkleste og fineste alternativet!

Skifertrappa har en bredde på 100 cm. Trinnet er inntil 60 cm dypt og har en tykkelse på 2,5 cm. Du kan velge mellom Lys eller Mørk Oppdal skifer med knekte kanter på trinnet. Trinndybden kan du variere opp til 55 cm. Trinnet stikker ca 2 cm ut på sidene og i front.

Du kan feste trinn og opptrinn sammen med et fleksibelt lim (f.eks Tec7), men det er som regel ikke nødvendig. Trinnene ligger stødig når du har et godt underlag. 

Det impregnerte understellet setter du på drenerende masser (grus). Skal den stå på fast dekke, bør du sette på avstandsstykker under så det blir litt klaring. Det sikrer at understellet holdes tørt.

Pris tre trinn: 12.750,-

Få et uforpliktende prisoverslag på ferdig tilpasset skifertrapp, inkl. fraktpris.

Dette trenger vi for å kunne gi deg et prisoverslag:

– Ønsket produkt (Lys eller Mørk Oppdal)
– Høyde & lengde på ønsket trapp
– Postnummer for beregning av frakt
– E-post og telefonnummer

Noe du lurer på? Ta gjerne kontakt med oss!

Skifer til trapp - ulike alternativer

Skifer trinn

Skifer for montering på støpt trapp. Trinn og opptrinn. Leveres i flere bredder og på spesialmål. Til trapper ute og inne.

Skifer terrengtrinn

Massive trinn som normalt krever anleggsmaskiner for montering. Vekt fra 200 til 500 kg per trinn.

Skifer terrengtrapp

Enkelt system der hvert trinn består av 2 deler. Tilpasses skråningen og monteres med enkle verktøy.