Norsk skifer til Danmark

Fra belegningsstein til skifer – ferdig monteret på én dag

Gjør-det-selv | Ålsgårde - københavn

Ny uteplass med skifer fra Norge

I vakre Ålsgårde ville Henriette og Niels Bjørn oppgradere uteplassen med skifer fra Norge. Den gamle «herregårdssten» var ikke lengere så «smuk».

En enkel skisse ble sendt til Stoneart i Norge, og ikke lenge etter ankom skiferen, tilpasset efter tegningen med nummerering og merker, som gjorde det lett å få hellene på rett plass. Den «nye» uteplassen ble ferdig på en dag. Henriette og Niels Bjørn kunne få et glass rødvin på den «nye» terrasse, før solen gikk ned.

Norsk skifer er et kortreist byggemateriale i Danmark. Et vakkert naturprodukt uten noen tilsetning av kjemikalier eller skadelige stoffer. Uslitelig og holdbar – med minimalt behov for vedlikehold. Kan utvides, flyttes og gjenbrukes andre steder, hvis behovet endrer seg.

Se hele prosessen

Se hva Henriette og Niels Bjørn fikk gjort på en eftermiddag. 

Uteplass og sti med tråkkheller til redskapsskuret med ferdig tilpasset bruddskifer fra Stoneart. Produsert med råvarer fra Minera Skifer på Oppdal.

Skiferstenen brukt på terrassen

Lys Oppdal Skifer

Lys Oppdal – vår mest brukte skifer. Råvaren produseres av Minera Skifer AS og den ferdig tilpassede bruddskiferen produseres av Stoneart AS.

Oppdalskifer har flere gråtoner og en varierende overflatestruktur. Skiferen er slitesterk, tidløs og vedlikeholdsfri og egner seg til både innendørs og utendørs bruk. 

Skiferen er meget lett å forme og kan lett risses og deretter knekkes/hugges, noe som gir en tilnærmet vinkelrett rustikk kant. Den kan også enkelt formes til buer og hjørner.

Holdbart

Miljøvennlig

Esklusivt

Lys-Oppdal.jpg-e1684320577933.png

Produktbeskrivelse LYS OPPDAL

– FARGE: Grå
– BRUKSOMRÅDE: Inne / Ute 
– TYKKELSE: 15, 20 og 25 mm og variable tykkelser
– Frostsikker og syrebestandig
– Klimabestandig
– Tåler høy belastning
– Lett å bearbeide

Det skjer ikke noe før du begynner ...

Hvordan skal du gå fram?

1. Send oss skisse med mål av gulvet.
2. Vi sender deg et tilbud med frakt som du aksepterer.
3. Bruddskiferen klippes og tilpasses av erfarne skiferarbeidere.
4. Den ferdig tilpassede skiferen nummereres, fotograferes og pakkes.
5. Kort tid etterpå blir den levert hjem til deg.
6. Du monterer kjapt og enkelt gulvet eller skifer uteplassen på en dag.

Bruddskifer kan du ha ute og inne, på bakken i grus og på støpte flater. Norske råvarer tilpasset i tråd med vår håndverkstradisjon.

Hva koster det?

Pris fra kr. 2 090,- pr m²

Få et uforpliktende prisoverslag inklusive emballasje og frakt. Et tilbud tilpasset dine mål og ønsker. Skiferen er pakket i solide skiferkasser for å sikre at hellene ikke skades under transport. Der er plass til cirka 20 kvadratmeter i hver kasse.

Fortell oss om din plane og la oss hjelpe den med å finne en god løsning.

Få et tilbud