Lys Oppdal uteflis
Foto: Minera Skifer AS
Lys Oppdal uteflis
Foto: Minera Skifer AS
Lys Oppdal uteflis
Foto: Minera Skifer AS
Previous slide
Next slide

Kampanje 2024 - Oppdal uteflis

Slitesterk skifer for gulv, terrasse og uteområde

KAMPANJEPRODUKTET
Uteflis var et nytt produkt fra Minera Skifer Oppdal. Et rimelig og fint produkt som også kan brukes inne. Dette gjør produktet ettertraktet:

  • Kvalitet. Produktet produseres av Minera Oppdal, Norges største skiferprodusent. Skiferen har en høy kvalitet og en overflate og et fargespill som gjør den gjenkjennbar. Oppdal skiferen er også enklere å bearbeide enn de andre norske skifertypene.
  • Produktet. Uteflis kommer i 40 cm bredde og lengder fra 50 til 120 cm. Store formater gjør at skiferen kommer til sin rett. Den er saget på 40 cm bredder, noe som gjør at en kan ha jevne og smale fuger. På endene er skiferen knekt.
  • Prisen. Uteflis produseres på en ny måte. Store sager skjærer skiferblokka i bredder på 40 cm. Lengde på blokka er gjerne tre til 4 meter. Erfarne skiferarbeidere kløver blokka i tynne heller og delere dem i passe lengder. At skiferen allerede har fått en bredde på 40 cm, sparer arbeid.
Oppdal uteflis gir deg et flott produkt for en uslåelig pris!

HVA ER UTEFLIS?
Uteflis
er et skiferprodukt med rektangulær form som har egenskaper som gjør at den egner seg utendørs, mange ønsker dennne overflaten også innendørs. Hellene legges med fuger på 10 millimeter. Du vil vanligvis finne uteflis i fallende lengder og har en tykkelse fra 10 til 30 mm. 

Skiferflis er det samme som uteflis, men med en jevnere og mer ensartet overflate som gir enklere renhold. Ofte foretrukket innendørs, men brukes også på terrasser.

Tykkere heller kalles belegningsheller. De er gjerne fra 30 til 80 mm tykke og brukes i trafikerte områder som innkjørsler, torv, parker etc.

Bruddskifer er naturlige unike heller tilpasset hverandre på en måte som gir minst mulig svinn for bruk både ute og inne.

Uteflis 10-20 mm

Lys Oppdal Uteflis 10-20 mm - kr 949,- m²

For legging i flislim / mørtel. 
Pris ved pall a 20 m².

Uteflis 20-30 mm

Lys Oppdal Uteflis 20-30 mm - kr 949,- m²

For legging i lim/mørtel eller løsmasser (sand/grus).
Pris ved hel pall a 15 m².

Uteflis 15 eller 20 mm

Lys Oppdal Uteflis 15 / 20 mm - kr 1 299,- m²

For legging i flislim/mørtel.
Pris per m². Minste mengde 5 m².
Noe grov overflate som gjør den ekstra sklisikker og velegnet i inngangsparti og gang.

Skiferlist i lys Oppdal

Skiferlist 6 cm - kr 249,- pr løpemeter

Skiferlist er ca. 6 cm i høyde, 15 mm tykkelse i fallende lengder opp til 120 cm. Kanten opp er saget for at den skal være lett å vaske. Kan festes på vegg med monteringslim. Fuges med silikon uten olje/fett som vil sette merker på skiferen.

Ønsker du et tilbud - levert til deg?

Vi sender deg gjerne et tilbud på uteflis. Fyll inn skjemaet og du mottar snart et uforpliktende tilbud.

Ønsker du innspill, bruk kommentarfeltet. Også fint om du legger med bilde eller skisse av prosjektet ditt.  Angir du når du eventuelt vil gjennomføre prosjektet, kan vi holde deg oppdatert på leveringstid.

Ved aksept av tilbudet får du en ordrebekreftelse med betalingsinformasjon, og vi leverer skiferen til det til avtalt tid.

Tips for montering av ukalibrert skifer!

Start video

Noe du lurer på? Ta kontakt med oss!

Stoneart kan skifer. Vi deler gjerne vår kompetanse og sørger for at du får det som passer best til ditt prosjekt.

Tykkelsesjustert skiferflis = Enkel montering

Kvartsittskiferen er frostsikker og passer også fint sammen med gulvvarme. Den kan leveres tykkelsesjustert, noe som gjør den enkel, rask og rimelig å legge. Kvartsittskifer er en av de hardeste bergartene vi kjenner til og er tilnærmet uslitelig.  

Finnes også som trinn til å legge i trapp. Kan leveres i flere bredder og lengder med natur eller saget/polert kant.

Uteflis har en røff overflate som er godt egnet på terrassen. Kan også brukes inne. Skiferflis har jevnere overflate og mindre toleranse-avvik på tykkelse og mål.

SKAP LUNE UTEROM MED SKANDINAVISK SKIFER - 44 sider INSPIRASJON