Lys Oppdal
Foto: Minera Skifer AS
Lys Oppdal
Foto: Minera Skifer AS
Lys Oppdal
Foto: Minera Skifer AS
Previous
Next

Lys Oppdal skiferflis - tidløs klassiker

Oppdalsskifer har flere gråtoner og en varierende overflatestruktur. Skiferen er slitesterk, tidløs og vedlikeholdsfri og egner seg til både innendørs og utendørs bruk. Skiferen er meget lett å forme og kan lett risses og deretter knekkes/hugges og hvor en får en tilnærmet vinkelrett rustikk kant. I børstede flisformat er Oppdalsskifer et naturmateriale som gir et helt unikt uttrykk med sitt særpregede, men likevel diskret, skandinaviske uttrykk.

Lys Oppdal NATUR

lys_oppdal_VA08481-1-p3y9qbzhb5g4xbo5iwdoq9zrblzapywg99q8ccm2a8

Svakt varierende gråtoner og overflatestruktur, med innslag av kvarts og lys glimmer. Overflaten er slitesterk, vedlikeholdsfri og tidløs.

Lys Oppdal ANTIKKBØRSTET

antikkbørstet_lys_oppdal_VA08483

En børstet overflate, men fortsatt med noe av den naturlige ruheten og et rustikt preg.

Lys Oppdal SILKEBØRSTET

silkebørstet_lys_oppdal_VA08485

En frest og børstet overflate med et glatt uttrykk og med en tydelig variasjon i farger og mønster.

KANTER

Oppdal flis natur leveres med hugget eller saget kant. Hugget gir et mer naturlig preg, mens saget kant kan være mer egnet ved smale fuger. Antikkbørstet og silkebørstet leveres kun med saget kant. I børsteprosessen blir kanten avrundet.

HUGGET: Skiferen er risset og deretter knekt, lik prinsippet for deling av en glassplate. Kanten blir grovere enn en saget kant, men likevel ganske presis.

SAGET: Skiferen er saget noe som gir en helt slett, vinkelrett og presis kant. Kantens farge blir lysere enn fargen på skiferens overflate.

Minera Skifer har samme pris på skiferflis med hugget og saget kant.

Produkter

Minera Skifer AS er den ledende skiferprodusenten i Norge, med skiferbrudd på Oppdal, Otta og Offerdal i Sverige. Skiferen fra Oppdal er en etterspurt skifer. Den gir et vakkert spill og leveres i mange formater og ulik bearbeiding. En unik egenskap gjør at den kan «knekkes» og få en rett kant.  Dette gir et vakkert naturlig uttrykk på terrassekanter, trapper, vindusbrett, utføringer etc.

Skiferflis:
Stoneart lagerfører Oppdal skiferflis i noen formater i Larvik og på Otta. Med tilgang fra hovedlagere på Oppdal kan Stoneart levere de fleste formatene til hele landet i løpet av dager. De fleste produktene kan leveres med natur, antikkbørstet og silkebørstet overflate.

Tilhørende produkter:
– Trinn til trapp fra 30 til 60 cm bredder
– Opptrinn
– Sokkellist / sålebenk
– Avdekning (til mur)

Alternativer: 
– Uteflis / Rustikk skiferflis. Skiferflis i tykkelse 10-20 og 20-30 mm. 40 cm bredde. Saget på langsiden og knekt på kortsiden. ET RIMELIG ALTERNATIV!
– Belegningsheller – som uteflis. Tykkelse fra 20 til 60 mm. Saget eller knekt kant.

Se veiledende priser på Lys Oppdal skiferflis på vår webshop >>

Ønsker du tilbud på ditt prosjekt – fyll ut skjema.

SKIFER I HJEMMET - 40 sider INSPIRASJON

SKIFER I HJEMMET 600-kopi

Følg oss på Instagram: Bruddskifer // Stoneart.no

Stoneart har egen instagram konto for bruddskifer og skifer til uteområdet. Nyttig om du har prosjektplaner eller ønsker inspirasjon og ideer.