Ferdig tilpasset kjøresterk bruddskifer
Lys Oppdal 40-60 mm
Ferdig tilpasset kjøresterk bruddskifer
Lys Oppdal 40-60 mm
Previous slide
Next slide

Ferdig tilpasset kjøresterk bruddskifer - klar til montering!

Å legge kjøresterk bruddskifer behøver ikke være et omfattende prosjekt. Stoneart leverer hellene ferdig tilpasset ditt prosjekt for en rask og enkel montering. Skifer i tykkelse 4 cm med et godt underlag, kan du kjøre på. Leveres i 4-6 cm tykkelse eller justert 5 cm. Skiferen sages for å gi sterke kanter. Gir rettere linjer enn klipt skifer.

Med ferdig tilpasset bruddheller kan du raskt og rimelig sette ditt preg. Skifer er et sterkt materiale. Et godt underlag av fin grus og sand er nok. Store skiferheller i tykkelse over 2 cm vil være vakkert og tilnærmet vedlikeholdsfritt i generasjoner.

Norsk naturprodukt - vakkert og vedlikeholdsfritt!

Stoneart tilpasser bruddskifer til ditt gulv eller uteområdet ved hjelp av erfarne skiferleggere. Dette gjøres i nærheten av skiferbruddene, der har vi tilgang til de beste råvarene og håndverkere. Produksjonen skjer i oppvarmet hall og med spesialutviklet produksjonsvertøy for klipping av skiferen.

Skifer er et miljøvennlig naturprodukt. Utvunnet av berget med enkle midler, foredlet og tilpasset uten bruk av kjemikalier. Med ferdig tilpasset bruddskifer blir hele skiferheller brukt og det blir ingen unødvendig transport.

Det er lite vedlikehold på et skifergulv. Ute holder det som regel å spyle med vannslangen.

Lys Oppdal bruddskifer
Mørk Oppdal bruddskifer
Dovreskifer bruddskifer

Stoneart lagerfører kjøresterk skifer fra Oppdal (Lys Oppdal & Mørk Oppdal) og Dovre i vårt produksjonsanlegg på Otta. Vi kan også levere ferdig tilpasset bruddheller med Liskifer på bestilling.

Kjøresterk skifer leveres i 40-60 mm eller justert 50 mm. Det er store besparelser ved leggingen å bruke tykkelsesjustert skifer og det vil være enklere å få et godt resultat.

Hvordan fungerer det?

1. Send oss tegning med mål av gulvet.
2. Bruddskiferen klippes og tilpasses av erfarne skiferarbeidere.
3. Den ferdig tilpassede skiferen nummereres, fotograferes og pakkes.
4. Kort tid etterpå blir den levert hjem til deg.
5. Du monterer kjapt og enkelt gulvet eller uteplassen på en dag.

Bruddskifer kan du ha ute og inne, på bakken i grus og på støpte flater. Norske råvarer tilpasset i tråd med vår håndverkstradisjon.

Prosjekter med ferdig tilpasset bruddskifer

SKIFER I HAGEN - 40 sider INSPIRASJON

SKIFER I HAGEN 600

Følg oss på Instagram: Bruddskifer // Stoneart.no

Stoneart har egen instagram konto for bruddskifer og skifer til uteområdet. Nyttig om du har prosjektplaner eller ønsker inspirasjon og ideer.