Lys Oppdal Uteflis 1-2 cm 40 cm

Uteflis er en grovere sortering enn flis. Overflaten er tilnærmet den samme som en finner på belegningsheller, tråkkheller og bruddskifer. Et naturprodukt med variasjon i overflaten. Produktet uteflis er et resultat av kriteriene knyttet til overflate og avviksmål som stilles til flis. Heller som faller utenfor disse kriteriene, blir uteflis.

Dette produktet har saget langside og knekt naturkant på kortsidene. Det er variasjon i overflatene fra «perfekt» fliskvalitet til grovere uteflis-/belegnings kvalitet.

Lys Oppdal Tråkkheller 40x60 cm

Tråkkheller er en enkel måte å få en praktisk sti i hagen som passer inn i terrenget. Hellene legges vanligvis i høyde med terrenget så de ikke står i veien for robotklipperen.

Tråkkheller kommer på faste mål i forskjellige størrelser. Kan legges som sti eller på en uteplass. Ligger i sand/grus. Er enkle å legge, flytte og gjenbruke. Et 100% naturprodukt, skånsom mot naturen og miljøet der de brukes.

Klassiske Bakerovner

Det gode liv – la bella vita, som en sier på italiensk. Et hyggelig lag med gode venner. Hjemme, i hagen eller på hytta. Dere har god tid og tilbereder måltidet sammen rundt en bakerovn. Flammene, luktene, spenningen …

Stoneart har mange års erfaring med bakerovner, eller «steinovner» som vi liker å kalle dem. Det passer bedre, for Stoneart er jo best på skifer og stein! Våre klassiske bakerovner er populære. Her blir bakerovnen et prosjekt der du kan sette ditt preg på den ferdige ovnen.