Dovreskifer Tørrmur

Tørrmur / Råkopp / Murstein / Håndstein

Det er mange navn på dette produktet. En av de eldste måter å bygge på i Norge. Hver stein er unik og settes sammen til et variert og spennende uttrykk. Skiferen er lagdelt og lett å tilpasse. I bakkant legges det i støp eller drenerende masser.

Tørrmur kan brukes på et ildsted, inngangsparti, grunnmur, som mur i hagen og som forstøtningsmur. Et vakkert og tidløst naturprodukt.

Premium

Klipt, vasket og pakket i sekk. Bearbeidingen som er gjort på denne, forenkler murerarbeidet betraktelig og i tillegg sørger det for at svinnet blir marginalt. Gir et naturlig uttrykk og fargen er hodesaklig grå, men på grunn av klippingen blir strukturen i steinen mer synlig og lagdelingene kommer tydeligere frem. Tilpassing av ender på stein gjøres med en litt kraftig hammer og der justering av høyder må gjøres, spaltes den enkelt ned med hammer og meisel etter naturlige kløyv.

Natur

Rett fra berget slik naturen har skapt den, kun sortert i forskjellige størrelser og pakket i sekk. Grå i fargen med synlige lagdelinger, brune innslag forekommer. Tilpassing av ender på stein gjøres med en litt kraftig hammer og der justering av høyder må gjøres, spaltes den enkelt ned med hammer og meisel etter naturlige kløyv.

for veiledende pris

Følg oss på Instagram: Steinpanel // Stoneart.no

Stoneart her en egen instagram konto med bilder og video av steinpanel og andre natursteinsprodukter for vegg og mur. Nyttig om du har prosjektplaner eller ønsker inspirasjon og ideer.