Previous
Next

Ferdig tilpasset skifertrapp til fast dekke

Det har aldri vært enklere å montere en skifertrapp. Med Stonearts ferdig tilpasset skifertrapp er jobben gjort på noen timer. Skiferen blir nummerert og fotografert for enkel montering.

– Tilpasset dybde og mengde trinn (høyde)
– Fast bredde på 100 cm
– Levert med prefabrikkert Dovreskifer tørrmur & lecablokker.

Norsk skifer bearbeidet av norske skiferarbeidere!

Forventet holdbarhet >1000 år! Du behøver ikke bekymre deg for slitasje og vedlikehold. Oppdal skiferen er perfekt for norske forhold. Skifertrappen blir ferdig tilpasset av erfarne skiferarbeidere fra Otta.

Dette produktet passer utmerket på toppen av et ferdig tilpasset bruddskifer gulv. Dette tilpasses også av våre erfarne skiferarbeidere på Otta.

Vakkert, uslitelig og tilnærmet vedlikeholdsfritt!

Montert på 1-2-3!

Skifertrapp, lecablokker og tørrmur blir nummerert og fotografert for en enkel montering. Monteringstid kan variere fra 2-4 timer – avhenging av størrelsen på prosjektet.

Se bilder fra prosessen under:

Få et uforpliktende prisoverslag på ferdig tilpasset skifertrapp, inkl. fraktpris.

Dette trenger vi for å kunne gi deg et prisoverslag:

– Ønsket produkt (Lys Oppdal eller Offerdal)
– Ønsket høyde og lengde på trapp
– Postnummer for beregning av frakt
– E-post og telefonnummer

Noe du lurer på? Ta gjerne kontakt med oss!

Lys Oppdal skifertrapp i terreng

Eventyrlig Oppussing Stadlandet

I denne episoden går turen til det avsidesliggende Ytre Fure på Stadlandet. Her skal gutta forvandle en gammel sveitservilla til et idyllisk og praktisk sommerhus med ferdig tilpasset bruddskifer og skifertrapp i terreng.

Enkelt system der hvert trinn består av 2 deler. 100 cm bredde. Dybden på trinnene kan du variere selv avhengig av hellingen i terrenget – opp til 55 cm.  Monteres med enkle verktøy og 2 personer. Enkelt, raskt og rimelig.